Locatii Ansamburi Atena Residence

În momentul de față avem în lucru 2 noi proiecte : Atena Residence Brățării situat pe Strada Brățării nr. 125A, ce însumează 36 de apartamente, respectiv Atena Residence Caliței situat pe Drumul Gura Caliței nr. 141, 143 și 145 , compus din 3 blocuri cu un total de 108 apartamente.

Atena Residence Bratarii

Atena Residence Calitei

Zona în care construim este printre puținele zone din București în care Primăria investește, construind un nou bulevard cât și un Parc de Agrement – Parcul Teilor (Brățării). Conexiunile cu mijloacele de transport în comun (metrou, tramvai, autobuz) sunt foarte facile.

Alte puncte de interes ale zonei reprezintă existența mai multor școli și grădinițe atât de stat cât și private, transport public (autobuze) – pe noul bulevard, bazin olimpic de înot și centrul de activități sportive lângă noul parc, dar mai ales – punctul forte – cea mai mare zona comercială din București (conține Metro, Auchan, Ikea, Jumbo, Kaufland, Kika, Jysk, Dedeman, Lidl, Leroy Merlin). Peste toate acestea se adaugă legătura foarte rapidă cu Centura Capitalei cât și cu Autostrada Soarelui.

Zonă deosebit de liniștită cu destinație 100% locativă ce beneficiază de multe spații verzi și aer curat. Ca și proiectele anterioare și noul Ansamblu rezidențial este alcătuit din apartamente foarte spațioase, decomandate și luminoase indiferent că vorbim despre garsoniere, apartamente cu 2 sau 3 camere sau despre generoasele apartamente cu terasă.

Toate blocurile beneficiază de lifturi hidraulice moderne, ce facilitează accesul către etajele superioare.

ANPC ANPC EU