Despre noi

Doresti sa achizitionezi GarsonieraApartament 2 camereApartament 3 camereApartament Tip Penthouse

Cine este Atena Residence

Suntem de peste 7 ani prezenti in piata imobiliara a Sectorului 3 adaptandu-ne continuu cerintelor tot mai ridicate ale clientilor. Ne impunem atat noua cat si colaboratorilor nostri standarde si obiective tot mai exigente si mai ambitioase.

Tehnologiile pe care le folosim cat si materialele cu care lucram sunt cele mai moderne si de buna calitate, astfel incat produsul finit livrat catre client sa fie unul de top. Acest lucru ne-a facut sa ajungem in topul preferintelor clientilor care cumpara apartamente in Sectorul 3 din Bucuresti. Pentru a mentiona doar cateva din avantajele Proiectelor Atena Residence mentionam :

  • Structura din cadre grinzi din beton armat proiectata sa reziste la gradul maxim de risc seismic
  • TOATE compartimentarile din caramida tip Porotherm
  • Instalatii electrice si sanitare moderne, inclusiv Centrala Termica proprie de apartament
  • Toate blocurile noastre dispun de lift hydraulic de ultima generatie
  • Toate proiectele noastre ofera locuri de parcare atat la exterior cat si la demisol
  • Finisajele sunt la alegerea clientului – fiecare isi personalizeaza locuinta dupa propriile preferinte
  • Amenajam spatii verzi si zone de relaxare
  • Toate suprafetele atat cele locative cat si spatiile comune sunt foarte generos dimensionate.
  • Toate cele de mai sus duc la o stare de bine generala pentru cei ce locuiesc in ansamblurile Atena Residence

In momentul de fata avem in lucru 2 noi proiecte : Atena Residence Bratarii situat pe strada Bratarii nr. 125A, ce insumeaza 36 de apartamente, respectiv Atena Residence Calitei situat pe Drumul Gura Calitei nr. 141, 143 si 145 , compus din 3 blocuri cu un total de 108 apartamente

Zona in care construim este printre putinele zone din Bucuresti in care Primaria investeste, construind un nou bulevard cat si un Parc de Agrement – Parcul Teilor (Bratarii). Conexiunile cu mijloacele de transport in comun (metrou, tramvai, autobuz) sunt foarte facile.

Alte puncte de interes ale zonei reprezinta existenta mai multor scoli si gradinite atat de stat cat si private, transport public (autobuze) – pe noul bulevard, bazin olimpic de inot si centrul de activitati sportive langa noul parc, dar mai ales – punctul forte – cea mai mare zona comerciala din Bucuresti (contine Metro, Auchan, Ikea, Jumbo, Kaufland, Kika, Jisk, Dedeman, Lidl, Leroy Merlin). Peste toate acestea se adauga legatura foarte rapida cu Centura Capitalei cat si cu Autostrada Soarelui.

Zona deosebit de linistita cu destinatie 100% locativa ce beneficiaza de multe spatii verzi si aer curat. Ca si proiectele anteriore si noul Ansamblul rezidential este alcatuit din apartamente foarte spatioase, decomandate si luminoase indiferent ca vorbim despre garsoniere, apartamente cu 2 sau 3 camere sau despre generoasele apartamente de tip penthouse cu terasa aflate la etajele superioare.

Echipa Best Expert Imobiliare

Echipa Best Expert este formata atat din persoane cu o vasta experienta in domeniul imobiliar, cat si din tineri ambitiosi, dornici de afirmare.

Scopul nostru este de a oferi consiliere imobilara de cea mai buna calitate, centrata pe nevoile si aspiratiile clientului.

Best Expert Imobiliare are ca obiect principal de activitate vanzarea de apartamente noi, direct de la dezvoltator, in calitate de reprezentant direct al dezvoltatorului.

Datorita experientei noastre, suntem reprezentanti oficiali de vanzari ai Atena Residence, experienta si sfaturile noastre punandu-si amprenta in conceperea, proiectarea si realizarea Proiectului de pe Strada Drumul Gura Putnei.

Fie ca esti un tanar la inceput de drum care s-a saturat sa stea cu chirie sau cu parintii, fie ca esti un parinte responsabil care se gandeste la viitorul copilului sau, fie ca esti o familie in crestere cu nevoie de spatiu din ce in ce mai mare, fie ca esti un investitor care cauta un randament cat mai bun pentru investitia intr-un bun imobil sau fie ca pur si simplu cauti un apartament sau casa, Cu noi ai garantia celor mai sincere sfaturi, ai siguranta celei mai bune alegeri si stii ca ai facut pasul cel mai potrivit pentru tine. De aceea noi suntem Atena Residence powered by Best Expert Imobiliare.

ANPC ANPC EU